Monday

Koleksi gambar bunga orkid yang cantik (Part 3)



Koleksi gambar bunga orkid / bunga anggerik

Gambar bunga hiasan yang lebih jelas
Part 3







Semoga sedap mata memandang..:)


Bunga anggerik , Bunga Orkid , Koleksi Orkid

  Add to Technorati Favorites

Technorati tags :   

17 comments:

Anonymous said...

banyaknya bunga dia

admin said...

dengan rasmi ruangan ini dibuka kembali..:)

Azriff Aziz said...

perghhh gambar,,cantik nyer :)

hainom OKje said...

oooo.... peminat bunga anggerik rupanya....

Zul De Alexis said...

wah cantikna..:))

admin (Orkid awek) said...

alamak..ade betul2 ke orang komen..ingatkan syok sndiri je..ape2 pn thanks semua..bungaku lari gagah berani..:)

9n0L4 said...

anggerik ni orkid la kan. ke lain? huhu. tak tahu sgt pasal bunge. :)

Neiaa said...

cantik,..sy singgah, follow dan baca, nice post seriously!

admin (Orkid awek) said...

@9n0L4 : iyelah 9n0L4.orkid tu bunga,anggerik pun bunga jgk..:)
@Neiaa : nice post ke?gambar bunga je tu..hehe..:)
thanks semua

Mohd Lokman Bin Ramli said...

salam ziarah.. ^_^. anda boleh buat tempahan MyQalam Quran Read Pen berkualiti tinggi dan banyak lagi barangan muslim di Muslim Bazaar.

http://muslimbazaar.mnmall.me/
atau melalui http://lokmanramli.blogspot.com/

BODIN LINGGA said...

Anggrek-anggreknya cantik nian kawan,boleh minta tahu dimana bisa dibeli...??

admin (Orkid awek) said...

@BODIN LINGGA :bisa beli ditoko anggrek..:)

Anonymous said...

gmbar last tu bunga dari dalam botol bawah ke dari pasu atas.hihihi

admin said...

@Anonymous : dari pasu lah cik anon..:)

ANNA MARIANA said...

cantiknya bunga... nak 1 boleh?

admin said...

@ANNA MARIANA : nak pick up ke pos..hehe..:)

farah amirah said...

nK bungaa orkeddd 1 :) heeee